Dashcams voor Nederland en België

   
Epine Dashcam +31 (0) 78 641 64 10 Open van 08:30 - 21:00 uur

Dashcam speciaal voor rij-instructeurs. En taxichauffeurs. En grote gezinnen. En truckers. En mensen met een caravan. En...


Epine Dashcam heeft een Nederlandse primeur van Transcend. Nu in huis!

De Transcend DrivePro 520 is een duodashcam die, zoals de titel al suggereert, speciaal is gemaakt voor rij-instructeurs, taxichauffeurs, grote gezinnen, truckers, mensen met een caravan, automobilisten met de naam "Jasper", eigenaars van schildersbusjes... iedereen eigenlijk. Het apparaat kan namelijk zo veel! Een Full HD (1920 x 1080 pixels) autocamera die, naar voren gericht, alles opneemt wat er voor de auto gebeurt. Maar daarnaast een unieke HD (1280 x 720 pixels) camera die gericht staat op het interieur van de auto.

Voor bijvoorbeeld rij-instructeurs biedt dat grote voordelen. Die laatste camera maakt het mogelijk om in hoge kwaliteit opnamen te maken van de lesser om deze later terug te kijken en te analyseren. Dat betekent waardevolle informatie over het kijkgedrag van de leerling.

Verder heeft de dashboard camera natuurlijk alles aan boord wat er momenteel te krijgen is op dashcam gebied. GPS-module die de exacte locatie registreert, WiFi verbinding met je smartphone voor uiterst eenvoudig terugkijken én opslaan van beelden, ingebouwde accu zodat er ook bij een incident nog even doorgefilmd wordt, en nog veel meer.

De prijs, ook niet geheel onbelangrijk, is € 209,-.Kijk voor nog meer info op de productpagina van de Transcend DP520 dashcam.

NB. De titel van deze pagina is misschien wat lang, maar de Transcend DrivePro 520 is dan ook geschikt voor zo veel toepassingen... Niet te beschrijven. 
 
 
1Vergelijk uw producten Begin met vergelijken