Dashcams voor Nederland en België

   
Epine Dashcam +31 (0) 78 641 64 10 Open van 08:30 - 21:00 uur

Epine Pro Dashcam

Epine Camerashop is de Dashcam (Autocamera) specialist van Nederland en Belgie. De Dashcam Pro serie wordt volledig zelfstandig ontwikkeld en geproduceerd door Epine Camerashop. Hierdoor kunnen wij de allerbeste kwaliteit garanderen met een unieke 2 jaar garantie op elk product. Elke Dashcam uit de Epine Pro serie is voorzien van een beroemde Ambarella Chipset waardoor de beeldkwaliteit kan worden gegarandeerd. 

 
 
 

Epine Pro Dashcam

Waarom een Dashcam kopen?

U rijdt rustig rond en dan BAM, van links komt een auto en rijdt u zo in uw zijkant. Terwijl u nog bijkomt van de schrik begint de veroorzaker direct uw gelijk te overschreeuwen. U weet dat u in uw recht staat, maar hoe kunt u dat bewijzen?

Met een Dashcam hoeft u de discussie niet eens aan te gaan. U hebt altijd het bewijs opgenomen met de Dashcam. Bewijs dat ingezet mag worden wanneer een discussie over wie een ongeluk heeft veroorzaakt, uitloopt tot een vervelend en mogelijk kostbaar juridisch geschil.

Dashcam kopen bij Epine Camerashop

De Dashcams die wij verkopen zijn van hoge kwaliteit, en toch zeer voordelig. Ook bieden wij u een unieke 2 jaar lange garantie op elke Dashcam die wij leveren. Zo bent u niet alleen zeker van uw gelijk bij een ongeval, maar ook van de kwaliteit van uw Dashcam. Alle voordelen van de Dashcams van Epine Camerashop:

  • Zeer voordelig geprijsde Dashcam;
  • Hoge kwaliteit behuizing en techniek;
  • Goede beelden, vaak met geluid;
  • Voor 16:00, morgen in huis;
  • Ruime voorraad Dashcams;
  • 2 jaar garantie;
  • Team van 6 serviceverleners.

De beste Dashcam kopen in ons assortiment

De top Dashcam in ons assortiment is de EP-HD002 High Definition Dashcam. Deze Dashcam levert het beste beeld, geluid en heeft een GPS Logger. U kunt dus altijd uw beelden terugkijken gecombineerd met een maps kaartje die toont waar de opnamen is gemaakt. 

Advies nodig over Dashcam kopen?

Bel nu naar 078 641 64 10 voor vrijblijvend advies van één van onze experts. Ook kunt u een mailtje sturen naar onze productexpert Leo Lans via leo.lans@epine.nl

 

 
 
 
1Vergelijk uw producten Begin met vergelijken