Dashcams voor Nederland en België

   
Epine Dashcam +31 (0) 78 641 64 10 Open van 08:30 - 21:00 uur
 

IROAD A9 Full HD WiFi Dashcam

27-07-2016 | Tegenwoordig zijn er zoveel fabrikanten van dashcams op de markt dat je bijna door de bomen het bos niet meer ziet.Als je op zoek gaat naar een dashcam zijn er enorm veel mogelijkheden en opties die je kunt kiezen. Er zijn namelijk wel meer dan 250 verschillende dashcams op de markt!
IROAD A9 Full HD WiFi Dashcam
 

IROAD dashcams nu ook voorzien van ADAS

01-07-2016 | Geweldig nieuws! De IROAD T10, IROAD V9 en IROAD A9 zijn nu ook voorzien van ingebouwde ADAS functionaliteit. Hiermee maak je als bestuurder gebruik van een actieve assistentie technologie in de dashcam ter behoeve van je veiligheid in het verkeer. Denk hierbij aan functies zoals Lane Departure Warning en Pré-crash alert.
IROAD dashcams nu ook voorzien van ADAS
 

IROAD A9 Full HD WiFi dashcam. Nu al een sensatie......

25-05-2016 | De IROAD A9 is nog maar net binnen en nu al een regelrechte sensatie. De Full HD WiFi Dashcam is voorzien van de nieuwste SONY Exmor R STARVIS CMOS Image Sensor. Een resolutie van 1920 x 1080 pixels zorgt voor een kristalhelder en vlijmscherp beeld. Het is zó scherp, alsof je door een raam naar buiten kijkt. De framerate is uitzonderlijk voor een dashcam 60 FPS. Dit alles zorgt ervoor dat een opname er realistisch, scherp en vloeiend uitziet.
IROAD A9 Full HD WiFi dashcam. Nu al een sensatie......
 

3e Dashcam inbouwdag wederom groot succes

12-04-2016 | Afgelopen zaterdag 9 april organiseerde we alweer de 3e Epine dashcam inbouwdag. In samenwerking met onze partner “Heart for Cars” hebben we weer vele auto’s mogen voorzien van een IROAD Dashcam. Het was wederom een groot succes en de monteurs hebben hun uiterste best gedaan om alle dashcams op tijd in te bouwen.
3e Dashcam inbouwdag wederom groot succes
 

Dashcam inbouwdag

09-02-2016 | Op 9 april 2016 organiseert Epine de derde dashcam inbouwdag. Epine heeft het meest uitgebreide assortiment dashcamsin de regio. Er is dus altijd wel een dashcam die aan je wensen voldoet. Zou het niet mooi zijn wanneer die dan meteen professioneel zou kunnen worden ingebouwd?
Dashcam inbouwdag
 

IROAD Dashcam App

13-01-2016 | Een IROAD Dashcam heeft een unieke WiFi functionaliteit. Door middel van WiFi kan een connectie worden gemaakt tussen de dashcam en je smartphone of tablet. Op die manier kun je real-time meekijken met de opnames van zowel de voor- als de achtercamera. Daarnaast kun je reeds geschoten beelden direct terugkijken.
IROAD Dashcam App
 

Justitie juicht massaal gebruik dashcam toe.

31-12-2015 | Dat de Epine Dashcams een belangrijke bijdrage leveren aan de verkeersveiligheid wisten wij en onze klanten al langer. Bijvoorbeeld de EP-HD003 Super HD Dashcam, onze bestseller, heeft zijn gewicht in goud al lang en breed bewezen. Gelukkig is de Nationale Politie en justitie ook tot deze conclusie gekomen......
Justitie juicht massaal gebruik dashcam toe.
 

iRoad dashcams. Altijd goed.

04-11-2015 | De prijsverschillen tussen dashcams zijn enorm. Maar het bekende cliché gaat hier toch op: Alle waar naar z'n geld. De dashcams van iRoad hebben hun prijskaartje, maar zijn gewoon enorm goed. Nog even wat puntjes over iRoad op een rijtje zetten.
iRoad dashcams. Altijd goed.
 

Een dashcam filmpje uit ons eigen land

14-10-2015 | Ook in ons eigen land worden steeds meer (bijna-)ongelukken vastgelegd op beeld door dashcams. In dit geval kun je het woord "bijna" met recht weglaten. Op de A16, nabij de Moerdijkbrug, ging het aardig mis. Geen letsel, wel veel blikschade...
Een dashcam filmpje uit ons eigen land
 

Dashcam in ruil voor lagere premie?

15-10-2015 | In Groot-Brittannië is er al een verzekeraar die het doet. Korting op je autoverzekering wanneer je een dashcam in je auto hebt geinstalleerd. Bij een ongeval of ander soort schade is daarmee terug te kijken wie de schuldige is geweest. Dat kan het verschil betekenen tussen wél of niet hoeven uitkeren. Hoe ver zijn we in Nederland?
Dashcam in ruil voor lagere premie?
 

Transcend Bodycam ideaal voor veel professionals

07-10-2015 | De nieuwste loot aan de stam van Transcend is de Body 10. Deze bodycam maakt het mogelijk om mobiele opnames te maken zonder je handen eraan vol te hebben. Ideaal voor hulpverleners, maar ook voor recreatieve doeleinden.
Transcend Bodycam ideaal voor veel professionals
 

Dashcam in het nieuws.

06-10-2015 | Nu er steeds meer automobilisten rondrijden met en dashcam zullen we ook steeds vaker berichten in de media lezen over autocamera's. De ene keer vrolijk, de ander keer serieuzer. Maar dat de opnames van dashcams hun nut keer op keer bewijzen is wel duidelijk.
Dashcam in het nieuws.
Vorige1
 
 
 
1Vergelijk uw producten Begin met vergelijken