Dashcams voor Nederland en België

   
Epine Dashcam +31 (0) 78 641 64 10 Open van 08:30 - 21:00 uur
 

Dual-cam dashcams: i
Dual-cam dashcams Dashcams uitgerust met 2 camera's. Meestal een voorruit- en een achterruitcamera. Maar ook met een richtbare 2e camera. Zo kun je bijvoorbeeld één camera naar voren zetten en één naar achteren. Ook leuk wanneer je tijdens een vakantie jouw reis toelicht en zo ook als reisleider in beeld bent.
Beeldkwaliteit dashcams: i
Beeldkwaliteit dashcams De beeldkwaliteit bepaald hoe jouw film getoond wordt. De beeldkwaliteit wordt uitgedrukt in het aantal beeldpunten. Wil je hem gebruiken om reizen te filmen? Of wil je de sowieso de scherpste beelden hebben? Dan adviseren wij te kiezen voor Full HD.
GPS-logger dashcams: i
GPS-logger dashcams Met de GPS-logger kun je bij het afspelen van je film zien waar deze exact gemaakt is. In geval van schade kan de exacte positiebepaling nog net even extra jouw onschuld bewijzen. Daarnaast wordt ook de actuele snelheid opgenomen door middel van het GPS-signaal.
LCD-scherm: i
LCD-scherm Wanneer je dashcam over een LCD-scherm beschikt kun je precies zien wat de camera filmt. Zo weet je zeker dat de juiste dingen worden gefilmt. Verder kunt je via het LCD scherm gemakkelijk instellingen aanpassen en gemaakte opnamen terugkijken.
Groothoeklens: i
Groothoeklens De lenshoek bepaalt de breedte van jouw opnamen. Met een groothoeklens maak je opnamen met een grotere kijkhoek. Dat betekent simpelweg meer zichtbare informatie.
WIFI Dashcams: i
WIFI Dashcams Via onze gratis App's (android/Apple) kunt u nu live meekijken, filmpjes opslaan en bekijken via de gratis app.
Frames per sec. in Full HD: i
Frames per sec. in Full HD Een film is opgebouwd uit foto's snel achter elkaar. Het aantal frames per seconde (fps.) geeft aan wat de opnamesnelheid van de camera is. Hoe meer frames per seconde, hoe langzamer het beeld zonder schokken en dus zuiverder kan worden afgespeeld.
Looprecording: i
Looprecording Heeft de dashcam een looprecording functie? Wanneer het geheugen van de SD kaart vol is worden automatisch de oudste bestanden weer overschreven. Je kunt zelf instellen hoe lang de dashcam de filmpjes maakt. Dit kan bijvoorbeeld 2, 5 of 10 minuten zijn.
Anti-shock dashcams: i
Anti-shock dashcams Dashcams uitgerust met anti-shock geven een rustig beeld tijdens het rijden. Ook als je over een hobbelige weg rijdt. De techniek die hiervoor gebruikt wordt is dezelfde als in digitale foto- of videocamera's met bijvoorbeeld Steady Shot.
G-sensor dashcams: i
G-sensor dashcams De G-sensor registreert wanneer er een ongeluk gebeurt en slaat vervolgens automatisch de laatste minuten voorafgaand aan het ongeluk op. Dat voorkomt dat die belangrijke opnames overspoeld worden door nieuwe.
Dashcam modes: i
Dashcam modes Een dashcam mode bepaalt hoe en wanneer een dashcam opneemt. Normaal gesproken start de opname bij het starten van de motor en eindigt wanneer de contactsleutel weer wordt teruggedraaid. Veel dashcams kennen echter meerdere modes. Een parkeermode die beelden registreert wanneer er beweging gedetecteerd wordt bij stilstand is een veelgebruikte.
Accu ontlaad beveiliging: i
Accu ontlaad beveiliging Wanneer een dashcam een parkeermodus kent is het verstandig als de fabrikant ook een accu ontlaad beveiliging heeft ingebouwd. Hiermee wordt gezorgd dat er geen opnames meer worden gemaakt wanneer de accuspanning van de auto een bepaalde ondergrens heeft bereikt. Zo kun je dus altijd nog starten.
Merken:
 
 
 
1Vergelijk uw producten Begin met vergelijken